Home - Qui - Indiana - Bess - Zeta - Hottie - About - Litters - Results - Plans - Pictures - In memory - Links - Contact - News - Updates - Highlights - Guestbook


Noor Inca Bar Mocca
photo: Camilla Dahl Hanssenn"Mocca"
dob. 04. July 2010
Owner: Knl. Noor Inca & Knl. Biscotti, Norway

photo: Camilla Dahl Hanssenn


Results

More pictures


Mocca's story

Jeg "døde" da sms fra Evy kom om at det var født sjokoladevalper og en av dem var tispe. Nektet å tro det, selv om jeg fikk bildebevis, det måtte være feil. Men neida, sjokolade var de og sjokolade er de fremdeles.

"Tispen skal vi beholde" sa jeg. "Rolig nå" svarer Evy, "vi må jo se hvordan de blir først". Haha, det trodde hun liksom. Den skulle være bra schtøgg for at jeg ikke skulle ha henne ja. Og lille Mocca svarte med å vokse seg finere og finere hun, så det ble i grunn aldri noen diskusjon.

8 uker flyttet hun til byen, inn til mormor Bess, grandbestemor Indiana og grandonkel Qui. Og til min store overraskelse er det mormor og Mocca som har best kontakt. Jada, alle er snille og greie og behandler henne pent, men det er mormor som er kulest her syntes Mocca. Og jammen ser det ut til at Bess koser seg med sitt lille barnebarn.

En ramp er hun, det er helt klart. Hun bosser rundt, full av futt og fres. Men en snill valp, nesten like snill som Qui var og det sier MYE.

Hun er lett å avlede når hun gjør ting hun ikke får lov til og er veldig flink til å sysselsette seg selv med egne leker. Ute er noen ting mer skummelt enn andre, men hun tar det på strak labb og overvinner det meste.

Jeg gleder meg til å vise henne frem i utstillingsringen etter hvert, jeg har fått mange flotte tilbakemeldinger på henne så jeg ser positivt på "karrieren" vår.

LC skal hun nok også få prøve når hun blir gammel nok, hun har jo noe å leve opp til i så måte all den tid hennes mors familie har vist knallgode resultater på banen.

Jeg har ikke angret at vi valgte Mocca, og det tror jeg ikke Evy har heller for hun får slikt et mildt blikk og stort smil når hun ser henne.

Kristin

---


Back