Home - About - My Dogs - Litters - Links - News and Updates

Noor Inca Bar Babylon
photo: Anette Vindvik


"Lupin"
dob. 04. July 2010
Owner: Anette Vindvik, Norway
Anette's blog, only in norwegian

Results

More pictures


Lupin's story

Lupin, ja. Ikke-valpen det. Han er nemlig ikke min, han er Kristin sin han. Han er bare til låns han, akkurat som mamma Zeta var i sin tid. At både han og Kristin mener noe annet, det hører vi ikke på.

For nei, jeg skulle ikke ha salukivalp, og i hvert fall ikke nå! Med en riesenfrøken som aldri blir voksen, og en sær og rar basenjigutt på bare 10 mnd, så passet det aldeles ikke med valp. Nope.

Så hvordan gikk det nå til at jeg nå har en sovende Lukis i fanget mitt?

Joda, man har jo snust på saluki før da, og gravd og spurt om alt som tenkes kan. Så kom kullet til Zeta, og jeg er jo bare "litt" svak for black and tan hunder. Fra første bilde var det svart gutt 2 som pekte seg ut, det var noe i øynene hans. Og fra 4 ukersbildet var jeg solgt. Jeg snakket masse med Kristin og hun sa at jeg kunne få kjøpe han, men det kunne jeg ikke si ja til, andre ting måtte prioriteres.

Vel, så begynte vi å snakke om avlasting da, om han mot formodning ikke skulle bli solgt. Egoistiske tanker formet seg i hodet mitt, og jeg håpet at ingen skulle falle for sjarmøren med de utrolig vakre øynene. Utrolig nok, han ble ikke solgt! Og Kristin tok meg på ordet hun, og vips kom han til Rena.

Og jada, selv om han ikke er "min" (jeg er hans), så blir han her - tror nok Kristin må komme med brekkjern og tvangstrøye for å få med seg den vakre gutten herfra igjen.

Anette, Kahlo, Kasko, en haug med katter og alle hønsene

---


Back